Home > Make > Make *** U-boot Error 139

Make *** U-boot Error 139

Best regards, Wolfgang Denk -- DENX Software Engineering GmbH, MD: Wolfgang Denk Detlev Zundel HRB 165235 Munich, Office: Kirchenstr.5, D-82194 Groebenzell, Germany Phone: (+49)-8142-66989-10 Fax: (+49)-8142-66989-80 Email: [email protected] About the use Do you want to reload the file? → 捐赠 如果您觉得本站crifan.com的文章、书籍、软件等对您有帮助,想要感谢作者,那您可以考虑给我捐赠(Donate): | 找东西 Search for: 分类目录 Uncategorized (11) 单身恋爱婚姻家庭 (112) Lovestory (7) 单身 (21) 婚姻&家庭 (34) 恋爱 (46) 哲理 人生 故事 (210) After searched some solution, some said that Error 139 is the cross compile version is too low. It gives me these errors: Any hints to solve the issue ?? http://divxpl.net/make/make-top-o-error-1.html

could somebody give me some points to fix this error. i want to use nand command in u-boot, so i add blow setting in origen.h /*enable nand command*/ #define CONFIG_CMD_NAND #define CONFIG_SYS_MAX_NAND_DEVICE 1 #define CONFIG_SYS_NAND_MAX_CHIPS 1 #define CONFIG_SYS_NAND_SELF_INIT #define CONFIG_SYS_NAND_BASE 0x0CE00000 but my cross compile is gcc-arm-none-eabi-4_6-2012q2, i think it is not the version problem. textdata bss dec hex filename 1707187563 267520 445801 6cd69 /work/wd/tmp-arm/u-boot - SUMMARY Boards compiled: 1 Boards with warnings or errors: 1 ( at91sam9xeek ) -- Best regards, Wolfgang Denk -- DENX http://lists.denx.de/pipermail/u-boot/2013-September/162611.html

Please either use mainline code, or direct your complaints to the responsible developers at www.at91.com, but not here. thanks. Regards Naveen I already looked at my config file, but couldn't root cause the problem Here are some of the definitions from my configs, incase anything wrong CONFIG_SYS_FLASH_BASE 0x1000 CONFIG_ENV_ADDR0x1004 Ok. openwrt中luci学习笔记 什么是shell linux dhcp peizhi roc 关于Unix文件的软链接 求教这个命令什么意思,我是新...

Sometimes the error is in the details. I went to a backup VM, built the original, downloaded the latest and built that fine. - Dave Message 4 of 4 (2,226 Views) Reply 0 Kudos « Message Listing Thanks, - Dave Message 1 of 4 (2,147 Views) Reply 0 Kudos Accepted Solutions dpekin Explorer Posts: 160 Registered: ‎07-09-2012 Re: u-boot from git build failure - error It gives me these errors: Any hints to solve the issue ??

[U-Boot] *** [u-boot] Error 139 when config NAND relative setting Hsin-Hsiang Tseng hsinhsiangtseng at gmail.com Fri Sep 13 08:54:34 CEST 2013 Previous message: [U-Boot] AES: Encryption of u-boot.img Next message: [U-Boot] It wouldn't rebuild the u-boot that I had been building. Xilinx.com uses the latest web technologies to bring you the best online experience possible. https://community.nxp.com/thread/254312 Please turn JavaScript back on and reload this page.More Discussions in i.MX Community Where is this place located?NXP CommunityAll Placesi.MX CommunityLog in to create and rate content, and to follow, bookmark,

We got rid of these a long time ago. arm-linux-as -o start.o start.s start.s: Assembler messages: start.s:387: Error: symbol `irq' is already defined start.s:393: Error: symbol `fiq' is already defined make[1]: *** [start.o] Error 1 make[1]: Leaving directory `/root/test/ubootAtmel/uBootNew/u-boot-1.3.4/u-boot-1.3.4/cpu/arm926ejs I U-boot build is success, but not work. without the nand relative config before i could build u-boot without any problem.

Build as:make mx51evk_configmake u-boot.imxRegards,Fabio EstevamLike • Show 0 Likes0 Actions Georgy Obraztsov Sep 28, 2011 3:41 AMthanks. https://groups.google.com/d/topic/beagleboard/THkQTo3E4dg I did the "makezynq_zc70x_config" followed by the make. it as origen board. Something broke my development VM.

textdata bss dec hex filename 1707187563 267520 445801 6cd69 /work/wd/tmp-arm/u-boot - SUMMARY Boards compiled: 1 Boards with warnings or errors: 1 ( at91sam9xeek ) -- Best regards, Wolfgang Denk -- DENX http://divxpl.net/make/ns-make-failed-error.html We got rid of these a long time ago. I see a number of undefined references during compile and then it ends with Error 139. Please update!

Thank you! Read More NEWS   12 Nov 2015 The accidental thermal engineer: Can we know Tj by looking at Tcase? Something broke my development VM. Source Before diving in, I thought I'd see if anyone has seen this and ask a couple of questions. 1.

If u-boot mail-list is not proper to receive building problem please let me know. If u-boot mail-list is not proper to receive building problem please let me know. But you'd better copy whole lines from config file instead of choosing words from them.

I had build various prior versions of u-boot without problems.

Sign in to comment Contact GitHub API Training Shop Blog About © 2016 GitHub, Inc. SECTOR_SIZE SZ_256K // 256KB sector size (the comment is redundant here) so the environment is in the second sector (it starts at the beginning of a sector). You problem is with the end, so CFG_ENV_SIZE must be wrong in your config. hope this helps /alessandro ___ U-Boot mailing list [email protected] http://lists.denx.de/mailman/listinfo/u-boot Re: [U-Boot] [U-BOOT] error: end address not on sector boundary when I use saveenv cmd 2009-08-05 Thread Penda, Naveen Kumar Hi

Reload to refresh your session. wd wrote: Dear VOC, In message [email protected] you wrote: Hi, i am trying to build the uboot for at91sam9xeek board.But while building the uboot by using cross compiler it gives some Current code builds just fine: MAKEALL_LOGDIR=/work/wd/tmp-arm-LOG \ BUILD_DIR=/work/wd/tmp-arm \ ./MAKEALL at91sam9xeek ... have a peek here arch/arm/lib/libarm.o: In function init_func_i2c': /home/yogesh/cubie/u-boot-sunxi/arch/arm/lib/board.c:159: undefined reference toi2c_init' arch/arm/lib/libarm.o: In function board_init_r': /home/yogesh/cubie/u-boot-sunxi/arch/arm/lib/board.c:593: undefined reference tommc_initialize' /home/yogesh/cubie/u-boot-sunxi/arch/arm/lib/board.c:655: undefined reference to eth_initialize' arch/arm/lib/libarm.o:(.data.init_sequence+0xc): undefined reference toenv_init' arch/arm/cpu/armv7/start.o: In function cpu_init_crit': /home/yogesh/cubie/u-boot-sunxi/arch/arm/cpu/armv7/start.S:261: undefined

Already have an account? with environment variable in SPI DATAFLASH CS1 Configuring for at91sam9xeek board... i don't know if i could consult building problem here. I tried the same for at91sam9260 board also.I gives the same error.

but on restart these enviroment settings are lost. That's because saveenv failed, next time you read environment from flash (or, most likely, compile defaults). Wolfgang Denk -- DENX Software Engineering GmbH, MD: Wolfgang Denk Detlev Zundel HRB 165235 Munich, Office: Kirchenstr.5, D-82194 Groebenzell, Germany Phone: (+49)-8142-66989-10 Fax: (+49)-8142-66989-80 Email: [email protected] The project was large enough thanks again.

Read More NEWS   14 Jan 2016 CES 2016 Read More NEWS   12 Jan 2016 How NFC is taking mobile payments in bold new directions Read More NEWS   12 Jan 2016 NXP You signed out in another tab or window. ps.