Home > Maya Error > Maya Error Error While Parsing Arguments

Maya Error Error While Parsing Arguments

Home Forum New Posts FAQ Calendar Community Member List Forum Actions Mark Forums Read Quick Links Today's Posts View Site Leaders Who's Online What's New? I can graph from faces with some custom scripts I wrote and locate the shader and it pops into the workArea, I can edit it. I had over 40 backup copies of a job I spent days on and every one was corrupted and so I lost all my work! Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Highlight Print Email to a Friend Report 08-19-2009 08:37 AM in reply to: Tastro Can you show the shader graphed out http://divxpl.net/maya-error/maya-error-while-parsing-arguments.html

All that seems to get corrupted is the userprefs.mel file so this is all that normally must be deleted. More about us on TheArtSociety.com Learn CGWorkshops Forums Inspire Galleries CGPortfolio CGChallenge Forum Inform CGFeatures News About CGS About Contact Privacy Advertising CGSOCIETY© 2002-2016 | The CGSociety - All rights It's sad that something this expensive is so messed up. Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Highlight Print Email to a Friend Report 1063 Views, 2 Replies 08-18-2009 07:08 AM Does any one know how to solve http://www.digitaltutors.com/forum/showthread.php?29622-Error-while-parsing-argument-in-shader-assignment-!

Reply With Quote 02-06-2011,10:50 PM #2 dbsmith View Profile View Forum Posts Private Message float Join Date Aug 2009 Location Wellington, New Zealand Posts 79 Are there any errors when you Highend3d Forums Log In Error: Error While Parsing Arguments Maya new-user Tags: # ekta 2008-04-24 12:07:40 UTC #1 Hi, I Finished my uv mapping for my objects in the same scene Be careful and you'll be fine, if not you can find yourself spending many hours repairing or working around the problems. Embarrassing to say the least.

feedback: sets -e -forceElement terrain_main_street_fooked_sh_T_Asphalt_01SG; // Warning: line 1: Node 'pCubeShape1.instObjGroups[0]': cannot make assignment to 'terrain_main_street_fooked_sh_T_Asphalt_01SG' shader. // // Error: line 1: Connection not made: 'pCubeShape1.instObjGroups[0]' -> 'terrain_main_street_fooked_sh_T_Asphalt_01SG.dagS etMembers[-1]'. Who else had this issue? can you assign anything to the shader? The prefs folder should be in your maya2013 folder in My documents\maya\ __________________ -stwert Website - Blog - YouTube - Vimeo - Facebook - Twitter -->How to Effectively Ask Questions on

Advanced Search Forum Technical Discussion Coding, Tools, and Pipelines Maya hypershade oddness If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. If they are not returned, then that would be your problem :) Reply With Quote Quick Navigation Coding, Tools, and Pipelines Top Site Areas Settings Private Messages Subscriptions Who's Online Search The greatest story known to mankind:Algy met a bear. Hello Guest! | Log In | Register Close Panel Simply Maya User Community - Maya Tutorials > Lounges > Technical Issues Error Message Register FAQ Members List Calendar Go

seandunderdale11-15-2010, 11:17 AMGenerally I find that an object has some sort of shader locked to it. Remember you can also save out entirely separate scenes with different shaders and things applied as an alternative to render layers. if it's mental ray try resetting back to default settings. Please login or register.

But its somewhat annoying. https://www.creativecrash.com/forums/new-user/topics/error-error-while-parsing-arguments if its blue or grey you can right click then select unlock all attributes. Export the meshes, and import into a new scene. Turn on shaded mode and the model renders with the cgfx shaders, ls -type "lambert" gives a list of all the lambert materials that are actually in the scene but not

If you delete the node the material is also deleted. http://divxpl.net/maya-error/maya-error-python.html ctbram View Public Profile Visit ctbram's homepage! I'm having trouble whenever I assign a certain shader to one of my objects, I get the error "Error while parsing arguments". This way if you have to completely wipe the maya folder you are not left with all your plugins, scripts, hotkeys, marking menus, and shelves ganked!

Don't mind me! Image resizer by SevenSkins Copyright © 2008, Rob Galanakis Welcome, Guest. This will leave your hotkeys, shelves, scripts and addons intact. this contact form One even swears he deletes his personal prefs to gain stability.

I set the shader up loading a map file and changing it from Phong to Lambert. But as I described in the first post deleting history doesn't help. I run 4 machines, they have different hals, hardware, and software and all 4 have the same issues with Maya.

What might've possibly happened is that someone deleted those nodes prior to saving, causing all your shaders/textures/place2dTexture nodes to be unregistered, and therefore unusable.

It would be greatly appreciated. if that's not helping try the VRay Help web-site: http://www.spot3d.com/ for further reference. New Post Related Content Search the Autodesk Knowledge Network for more content. You must delete all render layers, revert all objects to the intial shading group, and re-build them from the ground up.

So I can see the result in my working windows and can't see it after render.In the Hypershade it's impossible to use the 'Graph Materials On Selected Objects' button. Find More Posts by stwert 30-08-2012, 08:04 PM #6 ctbram Moderator Join Date: Jan 2004 Location: Michigan, USA Posts: 2,994 Thanks: 42 Thanked 582 Times in 532 Posts Maya 2011 precisely. navigate here Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Highlight Print Email to a Friend Report 08-27-2009 05:27 PM in reply to: Tastro This has been happening to me since

Ask the community. Autodesk Community > AREA > Maya > Forum > "Error while parsing arguments"? http://drewmalesky.blogspot.com/ Offline Pages: 1 Forum Index»Software Trouble»'Error while parsing arguments' Board footer Jump to Competition Discussion Competition Works in Progress Personal Work and Demo Reels Previous Competitions Mini-Challenge Forum I have even sent the god damn dumps to autodesk and all I get back is the sound of crickets chirping! __________________ "If I have seen further it is by standing

This is a fecking SERIOUS bugs and autodesk just simply ignores it and for the cost of maya it's TOTALLY unacceptable and I don't care if it affects a small number I need more info.... That's pretty much just done by Bridget nowadays... Follow Us On: Facebook Twitter Google+ The CGSociety The CGSociety is the most respected and accessible global organization for creative digital artists.

View our Training Library here

Autodesk SimplyMaya YouTube SimplyLightwave SimplyMaya Google+ Need help? Powered by vBulletin Version 4.2.1 Copyright © 2016 vBulletin Solutions, Inc. file: fixprefs_2012.bat (I have one for 2013 as well since it is also borked!) ========== batch file to fix maya prefs =============== @echo off cd c:\users\ctbram\documents\maya\2012-x64\prefs del userprefs.mel copy "userPrefs - Results 1 to 4 of 4 Thread: Maya hypershade oddness Thread Tools Show Printable Version Email this Page… Subscribe to this Thread… Display Linear Mode Switch to Hybrid Mode Switch to

Retexturing seems to be, at least for now, the best way of doing this. When I ask the question how I can unlock nodes, I don't mean attributes; a locked node's attributes cannot be unlocked without first unlocking the node itself.